Edit Template

Julstjärna Broderade

99.00 kr
Artikelnr: N/A Kategori:

In Stock

Våra indiska julstjärnor är en fantastisk och färgsprakande dekoration som förvandlar ditt hem under vintermånaderna. Dessa julstjärnor, inspirerade orientalisk, färgglad design, finns i en mängd olika färger och mönster, vilket gör dem till en perfekt inredningsdetalj för dig som söker något unikt och festligt.

Beskrivning

Våra indiska julstjärnor är en fantastisk och färgsprakande dekoration som förvandlar ditt hem under vintermånaderna. Dessa julstjärnor, inspirerade av orientalisk, färgglad design, finns i en mängd olika färger och mönster, vilket gör dem till en perfekt inredningsdetalj för dig som söker något unikt och festligt.

Varje adventsstjärna pryds med vackra mönster och glitter. När de hängs i fönstret, sprider de ett mjukt och varmt ljus, vilket skapar en mysig och inbjudande atmosfär i ditt hem. Ljuset som silas genom de vackra mönstren och de transparenta färgerna kastar ett magiskt sken på väggarna, perfekt för att skapa en stämningsfull miljö under julen.

Julstjärnor är inte bara en dekoration, de är ett konstverk i sig, och passar både moderna och traditionella inredningar. De är lätta att montera och finns i olika storlekar, vilket gör det enkelt att hitta en stjärna som passar ditt hem eller arbetsplats. Med sina eleganta mönster och levande färger blir de ett vackert tillskott till alla juldekorationer, samtidigt som de symboliserar fred och festlighet.

Oavsett om du vill förhöja julstämningen i ditt hem eller ge bort en vacker present, är orientaliska julstjärnor ett perfekt val. Bläddra bland vårt breda sortiment och hitta din favorit idag – en färgglad, orientalisk julstjärna som lyser upp vintermörkret och tillför magi till din juldekoration!

Ytterligare information

Dimensioner 60 cm
Färger

Grön, Lila, Röd

Material

Papper

Antal spetsar

5

Relaterade produkter

Saphranse AB

Sedan starten 2015 har Saphran vart dedikerade till att föra in färgsprakande och unika ting från Indien till Sverige.