Saphranse Ab

Edit Template

Om oss

Saphrans Historia

2012 gjorde jag, Emma, ​​min första resa till Indien och blev helt kär i detta land. Min plan var bara att åka på en upptäcktsresa med min vän, men det visade sig att mitt livs kärlek väntade på mig där.

2015 flyttade min man Raj till Sverige. Och så föddes Saphran. Efter några år med marknader, popup-butiker och en liten webbutik slog vi upp portarna till vår fysiska butik i Varberg 2018. Med passion för indisk design och kultur bestämde vi oss för att ge chansen att expandera den svenska marknaden med färgglada, glänsande inredningsdetaljer och lyxiga smycken.

Vi investerar i små kvantiteter för att hålla vårt sortiment unikt. Våra produkter är handplockade från alla hörn av Indien. Under corona hade vi inte möjlighet att göra våra vanliga shoppingresor vilket resulterade i att vi fick möjlighet att bygga upp ett stort och intressant utbud av kristaller och mineraler från världens alla hörn.

Välkommen att besöka oss i vår fysiska butik i Varberg, eller utforska vår webbshop

Vi har ett begränsat utbud i vår webbshop som vi hela tiden försöker utöka, ser du något i våra sociala medier är det bara att skicka ett pm på Instagram eller mejla emma@saphran.se så hjälper vi dig!

Spirituellt
0 %
Inredning
0 %
Unika kläder
0 %
Smycken
0 %

Varför välja Saphran?

Kliv in i Saphrans värld, där varje produkt berättar en historia, varje design tänder fantasin och varje kundbemötande är ett oförglömligt äventyr. Välkommen till en miljö där skönhet inte känner några gränser och drömmar skapas till verklighet.

Lätt att få hem

Beställ nu

Enkel betalning

100 % säker betalning

Kontakta oss

Vi är redo för dig

Retunera lätt

Ångerrätt upp till 14 dagar

Vad tycker kunderna?

Grundare av Saphranse Ab

Emma  & Raj

Emma & Raj

Kundtjänst

Vi vill gärna höra från dig och svara på alla frågor du kan ha! För frågor angående onlinebeställningar, produkter och leveranser, bifoga ordernummer eller fullständigt namn för snabbare svar.

Betalningsalternativ

Vi tar emot betalningar via Swish, VISA, Mastercard och Internetbanker Swedbank. Vår partner för dessa transaktioner är Payson.

Säker leverans

Vi packar våra beställningar väl och skickar ordrarna via Postnord och DHL

Bästa supporten

Om du har problem med beställning eller betalning finns vi här för att hjälpa dig snabbt.

Saphranse AB

Sedan starten 2015 har Saphran vart dedikerade till att föra in färgsprakande och unika ting från Indien till Sverige.